Våre Kunder

Vi henvender oss til bedrifter som selv ikke har egen IT avdeling. Våre kunder kommer fra alle forskjellige bransjer, men de største kundene er tilknyttet transportbransjen. Dette er en type kunder som setter store krav til oppe-tid.  Er nettet eller server nede, får man kanskje ikke gitt riktige ordres, kjøretøy kan stoppe opp, og det kan bli dyrt.

 

Vi har også mange advokatfirmaer og advokatfellesskap som kunder. Her er det også store krav til å kunne finne sine data når man trenger det. Samtidig er dette sensitive data, og må behandles deretter.

 

Treningssentre og fysioterapeuter er en annen stor kundedel. Her er det ofte døgnåpne lokaler, styrt av PC er som står i forbindelse med server og styrer låssystemer og sjekker om medlemmet kan slippe inn.

 

Små bedrifter med 1-5 ansatte er det mange av i vårt terminalserver miljø. Der er fellesnevner at man må få tilgang og å kunne jobbe sammen uansett klokkeslett eller hvor man er. Dette muliggjør jobbing hjemmefra, fra båten, fra ferie , hytta osv.