Webutvikling

Våre kunder har ulike behov og mål med sine webløsninger. Vi skreddersyr og lager løsningen slik du vil ha den, med de funksjoner du måtte ønske.

 

Webløsningen skal fungere på både nettbrett, mobil og PC, og vi løser det med fleksibel responsiv design. 

 

I følge difi.no er det nå vedtatt at universell utforming er et krav til alle norske websider fra og med 1.juli 2014. Har du spørsmål om funksjoner eller om hva som lar seg gjøre, spør oss. 

Webhosting

Webhosting 

For HIM DATA AS er webhosting en tillits-sak, og derfor legger vi stor vekt på sikker og fortrolig databehandling, akkurat som vi heller aldri går på kompromiss med kvaliteten på webhostingen.

 

Om du ønsker deg en privat hjemmeside eller vil presentere din forretningside på nettet: Vi tilbyr web hosting til hele Norge. uansett størrelsen på ditt web-behov. Data blir liggende på vårt eget data-senter. 

 

Webdesign

Webdesign 

Å være på nett eller ikke er ikke lengre et spørsmål. Dine kunder møter ofte din bedrift på internett gjennom en hjemmeside først. Det er viktig å skape et positivt inntrykk og opprette god relasjon til kunden. Gode hjemmesider handler om kommunikasjon med kundene dine. God webdesign gjør sidene dine enkle, lettfattelige og enkle for kunden å navigere i. Gode hjemmesider skapes gjennom bevist og målrettet planlegging.

God webdesign kjennes igjen ved sin renhet, enkelhet og god brukeropplevelse. Man trenger ikke nødvendigvis å strebe etter å være original hver gang. God webdesign lever opp til dine kundens forventninger om hva de vil finne på nettstedet, på en enkel og lettfattelig måte.

Domain Registering

Domene 

Registrering av domenenavn hos HIM DATA AS er enkelt. Gi oss beskjed hvilket domenenavn du ønsker, og vi tar resten.Setter opp DNS (hvor det skal peke)  slik at det fungerer. 

Du trenger ikke opprette webside ved registrering av domenenavn. Dette kan du evt. gjøre senere. Ring oss gjerne om du har spørsmål.