Om oss

HIM DATA AS ble startet 1988. Vi har lang erfaring med IT-drift og løsninger, og leverer alt du trenger av IT-utstyr til din bedrift.

  • maskiner , servere, skjermer, printere, programmer, komponenter, mobiltelefoner, ASP/terminalserver løsninger, webutvikling, epost, IP telefoner og telefonsentraler. Vi er ikke bundet opp i en bestemt leverandør/produsent. 
  • HIM DATA AS er Microsoft partner og forhandler for de største og mest kjente produsentene. Dette sikrer deg som vår kunde det riktige produktet til rett pris og i rett tid.

 

HIM DATA AS driver også Vindsteg AS-båthavn med plass til 80 båter i Knutvika ytterst på Larkollen. Detter er grunnlaget til at vi også leverer noe Båtutstyr. Kontakt oss for båtplass. Klikk her for knutvika.no

 

Lars Heggland


Daglig leder : Lars Heggland
Epost : lars@him.no
Telefon : +47 930 31 313

 

Lars er EDB-økonom og har drevet HIM DATA AS siden 1988. Erfaringen gir evnen til å levere riktig løsning. Det interresante er for han ikke den tekniske løsninge, men at løsningen fungerer for din bedrift. Lars tar alt det administrative i HIM DATA AS. 

 

Fritiden går med til båt, og HIM DATA AS driver Vindsteg Brygger i Knutvika Båthavn. Vi leverer også enklere utvalg av båt artikler.

Sohail Ahmed Chaudry


Senior driftsingeniør : Sohail Ahmed Chaudry

Epost : sohail@him.no

Telefon : +47 463 55 649

 

Sohail er den tekniske ansvarlige i HIM DATA AS. Han kommer opprinnelig fra Pakistan, er egentlig bygningsingeniør, men utdannet seg over 4 år på universitet i Oslo innen data. Dette gjør at han er spesielt interressert i driftsdelen. 

På fritiden er det data der også, og det blir mange timer bak en skjerm i løpet av uken.  Bopel er på Jeløya.  

 

Øyvind Hellebergshaugen


Konsulent : Øyvind Hellebergshaugen
Epost : oyvind@him.no 
Telefon : +47 916 81 955

 

Øyvind er utdannet Serviceelektroniker med fordypning i Kontor og Data. Han har vært i bransjen siden 1999 med en liten pause i forsvaret. Øyvind har ett bredt teknisk fagfelt og kan bistå kunder med det meste av tekniske og systematiske løsninger.

 

Øyvind bruker fritiden sin stort sett på familie og friluftsliv.